Tom Hilde får det ikke til å klaffe helt.

Norgens beste hopper får ikke det til å stemme i verdenscuppens neste største hoppbakke Planica. På sin hjemmeside fortelelr Tom Hilde at ham i dagens konkuranse ikke klarte å ha det rette fokuset på seg selv, men at ham fokuserte på hoppen til de ander konkurentene. Dette er noe Tom Hilde ser på som svært lite fordel aktig, noe som det også bekrftes i bøker om mental treningslære for idretten.

En annen norsk hopper klarte å infri beder enn ham har gjort på lenge. Anders Bardal klarte å ikke bry seg om konkurenten og fokusere på sine egne oppgaver. Anders Bardal var den beste norske på en 5 plass. Østerike var det ingenting å gjøre med, de kapret de tre første plassene.Men de Norske skal heller ikke  være skuffet etter at vi har 5 hopper blant de 15 beste. Det er alle de norsk som var med i andre omgang. Det var bare Ole Marius Ingvalsen som ikek ble med i ander omgan i dagens renn. I morgen er det lagkonkurase og den neste siste konkuransen i verdesncuppen. Etter dette er det bare igjen et renn i verdenscuppen, der er det bare de 30 beste fra verdenscuppen deltar. For de Norske har de igejn NM i Sprova som ligger litt utenfor Steinkjer i Nord-Trønelag. Da gjenstår det bare å ønske de Norske gutta lykke til.

Dette innlegget ble publisert i Andera Bardal, Hoppbakke, Hopprenn, Meg, Tom Hilde, verdenscupp. Bokmerk permalenken.

2 svar til Tom Hilde får det ikke til å klaffe helt.

  1. er det dette man kaller ett luxusproblem D Det spørs om hun på den andre plassen liker at jeg skal v

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *